Morali je "odvući" s bine
35

"Rekli su da će me tresnut' struja": Severina pjevala usred nevremena, skrivala se pod najlonom

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Severina na društvenim mrežama podijelila je detalje svog nastupa u Primoštenu koji je obilježilo veliko nevrijeme, a zanimljivo je da pjevačica nije htjela prestati pjevati sve dok nije prestao raditi razglas.

Severina je ovog petka pjevala u Primoštenu, a nastup na otvorenom obilježilo je i ogromno nevrijeme zbog čega je na kraju morao biti prekinut.

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila kako je to izgledalo, a u jednom trenutku se s članovima benda sakrila pod najlon odbijajući da prekine nastup.

"Ptice umiru pjevajući", našalila se objavivši snimak s nastupa te je pojasnila kako je "ogromna nevera pala tačno na Primošten".

"Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim - kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji? A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj", dodala je u nastavku pjevačica.

Na snimku se može vidjeti kako odbija prestati pjevati dok joj menadžer govori da se zaustavi, naposlijetku je ostala na bini u mraku i bez razglasa s publikom zapjevala "Moju štiklu".

"Za one koje žele znati više - kao malu su sme zvali Neverina... što dosta toga objašnjava", našalila se u nastavku.

Na kraju ju je menadžer odvukao s bine, dok je publika uzvikivala: "Hoćemo još".