Nije se osjećala ugodno
65

Šejla Zonić iskreno o tome šta je sebi zamjerala na Zvezdama Granda: Možda će grubo zvučati

I. S.
Foto: Grand
Foto: Grand
Bh. pjevačica Šejla Zonić navela je u novom intervjuu da nema namjeru opredijeliti se za određeni muzički žanr te otkrila šta joj je predstavljalo najveći problem tokom takmičenja u Zvezdama Granda.

"Često me pitaju: 'Ko si ti sad od svega ovoga?", a ja kažem: 'Zavisi u kom periodu života.' Kada sam bila tinejdžer, bila sam pop pjevačica, kada sam studirala, onda jazz pjevačica, a nakon toga sevdalinke. Sve to sam prigrlila i u svemu se vidim. Kažem da sam umjetnik i nemam namjeru da se opredjeljujem", rekla je za Grand.

Iako je odavno u centru pažnje javnosti kao poznata ličnost, priznala je da osjeća tremu kada treba pričati pred kamerama. Lakše joj je pjevati jer ima osjećaj da će je svaka riječ koju izgovori okarakterisati.

U Zvezdama Granda je od prvog nastupa osvojila srca publike, a pobjeda je bila kruna njenog dosadašnjeg uspjeha. Uprkos tome, smatra da je na mnogim stvarima trebala poraditi.

"Možda će grubo zvučati, ali ništa nije valjalo osim pjevanja. Prvo, stajling. Kod nas takmičara to bude još svježe. Uvijek je eksperimentisanje, nema se vremena, sve u posljednji čas. Šta obući, kakva frizura... Nemaš vremena da tražiš nešto drugo ako se pogriješi, jer je za sat vremena snimanje", rekla je.

Dodala je kako su je mnogi često kritikovali zbog odjevnih kombinacija i da se nije osjećala ugodno. Tek joj je u finalu bilo prijatno u vlastitoj koži.