Govorila o kolegama
133

Šejla Zonić navela od kojih članova žirija Zvezda Granda bolje pjeva: Slažete li se?

I. S.
Foto: Instagram/shey.lamusic
Foto: Instagram/shey.lamusic
Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica Zvezda Granda, u novom intervjuu otkrila je od kojih članova žirija spomenutog muzičkog takmičenja, prema vlastitom mišljenju, bolje pjeva.

"Navedi jednog ili više članova žirija Zvezda Granda za koje smatraš da bolje pjevaš od njih?", glasilo je pitanje u Ami G Showu, a bh. pjevačica je odgovorila: "Hajde neka to budu Bosanac i Mili, od njih sigurno bolje pjevam."

Voditelj Ognjen Amidžić ju je zatim pitao da navede od kojih članica žirija smatra da je bolja, ali ona to nije htjela učiniti.

"Imam tu žensku solidarnost, ne dam na žene", poručila je.

Podsjećamo, Šejla i Mirza Selimović su prije nekoliko dana objavili duet pod nazivom "Crni snjegovi". Video je dosad prikupio gotovo pola miliona pregleda i nalazi se na četvrtom mjestu YouTube trending liste u BiH.

Pjesmu je napisao Bane Opačić, a spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki. Sudeći prema komentarima, pjesma je puni pogodak.

"Ovaj čovjek još nijedan jedini put me nije razočarao. Osim što je izuzetan pjevač, cijenim to što ne gradi karijeru na popularnosti i trendingu nego na kvalitetu. Zaista mi je zadovoljstvo da ga uvijek iznova slušam. Šejla se lijepo uklopila u ovu priču, a Bane i Kerekeš su to sjajno zaokružili", "Šta reći? Svjetski, a naš. Sve pohvale Šejli i Mirzi. Maestralno su zadali domaći zadatak estradi", neki su od njih.