Brojni specijalni efekti
0

Shakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe: Pogledajte nastup koji je uključivao i AI elemente

N. O.
Kolumbijska pjevačica Shakira nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu i oduševila energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa, a nakon čega se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru "Hips Don’t Lie", pridružila joj se gomila plesača, a pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama "Te Felicito", "TQG" i "Puntería" sa njenog poslednjeg albuma "Las Mujeres Ya No Lloran", zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Ranije je za Rolling Stone rekla: "Mislim da će ovo biti najveća turneja u mojoj karijeri do sada, najopsežnija, sa najvećim rasponom".

Dodala je da njeni koncerti obično traju oko 90 minuta, ali da će ovi trajati nešto više od dva sata.