Rezervišite svoje mjesto
17

Sprema se nezaboravna noć u Aquarius Vilsu: U subotu nastupa popularni Tropico bend

Tropico bend stiže u Aquarius Vils
Tropico bend stiže u Aquarius Vils
Nakon proteklog sjajnog muzičkog vikenda, u Aquarius Vilsu nas i krajem ove sedmice očekuje pravi spektakl, a čiji će vrhunac biti nastup regionalnog poznatog Tropico benda.

Proteklog vikenda Mirza Pandur i bend Pandury su napravili fantastičan dernek u poznatom sarajevskom restoran-klubu Aquarius Vilsu, gdje je publika uživala u odličnim nastupima sjajnih muzičara koji uvijek naprave atmosferu za pamćenje.

Sjajna atmosfera sprema se i predstojeći petak i subotu. Vikend će u petak, 25. oktobra, otvoriti bend Pandury, koji će po ko zna koji put kao svojevrsni muzički domaćini u Aquarius Vilsu zabavljati sve prisutne goste do kasno u noć. Zagrijavanje, tačnije popularni warm-up bit će u režiji DJ Mahir Beathousea.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Također, sve je spremno za događaj mjeseca u Aquarius Vilsu. U subotu, 26. oktobra, na live sceni nastupit će regionalno popularni Tropico bend i izvesti neke od hitova koji slušaju ljudi širom Balkana. Prisutna publika u subotu će imati priliku slušati hitove poput "Misliću na tebe", "Ne dam nikom ovu bol", "Sve moje zore", "Paranoja", "Onu moju", "Samo idi", "Cigareta", "Veto", "Ako ti je do mene" ali i neke nove pjesme benda sa njihovog posljednjeg studijskog albuma.

"Dosta truda, ali i vremena uložili smo kako bi dogovorili saradnju, ali i pronašli slobodan termin u gusto popunjenom kalendaru Tropico benda. Za ovaj nastup, koji je s pravom najavljen kao muzički događaj mjeseca, ostalo je još samo nekoliko slobodnih ulaznica koje se mogu rezervisati putem naših standardnih kanala komunikacije. Obzirom da očekujemo veliku gužvu za ovaj događaj, molimo sve naše posjetioce da na vrijeme dođu u Aquarius Vils i ovom prilikom im se zahvaljujemo na strpljenju. Veselimo se zajedničkom druženju", istakli su iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

Kako bi dodatno zagrijali atmosferu prije nastupa Tropico Banda, na live scenu Aquarius Vilsa, kroz warm-up događaj, vraća se DJ Splein.

Dobijte vaučer za narudžbu Johnnie Walker viskija
Dobijte vaučer za narudžbu Johnnie Walker viskija

Ovom prilikom Aquarius Vils je zajedno sa svojim partnerima za sve posjetioce obezbijedio vaučere s kojima ostvarujete pravo na popust od 40 KM za narudžbu Johnnie Walker Black i Johnnie Walker Gold Label viskija.

Popust za narudžbe Tanqueray gina
Popust za narudžbe Tanqueray gina

Također, uz vaučer tu je i popust od 40 KM za narudžbu Tanqueray LDG i Tanqueray NO TEN Gina.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od oktobra mjeseca nedjeljom raditi do 22 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine