Pogledajte repertoar
2

Sprema se toplije godišnje doba: Proljetni muzički vikend u Aquarius Vilsu je pred nama

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Odlična osmomartovska atmosfera koju je sa vjernom publikom u Aquarius Vilsu napravio Berin Buturović se u potpunosti preslikala na protekli vikend, a ovoga nas očekuje i nastavak zabave.

Petak je još jednom pokazao zašto se bend Pandury smatra fenomenom muzičke klupske scene u Sarajevu. Potpuno ispunjen poznati sarajevski klub Aquarius Vils je bio domaćin još jednom derneku za pamćenje u režiji prisutne publike i naravno benda Pandury.

Mirza Pandur i njegov bend su svojim fantastičnim izvedbama pop-rock domaćih, ali i stranih hitova i balada, proteklu subotu su bili nezaobilazna muzička destinacija u gradu. To je profinjena Sarajevska publika sigurno prepoznala i tako još jednom praktično napunila Aguarius Vils.

Uvertiru u oba ova nastupa napravio je DJ Muki koji je kroz warm-up događaj uveo publiku u jedan fantastičan muzički vikend.

"U ovom mjesecu odlučili smo osigurati dodatni muzički prostor za bend Pandury koji su se pokazali kao fantastično uštimana muzička ekipa. Već su nam pokazali da nismo pogriješili što će, sigurni smo, potvrditi i večeras", istakli su iz Aquarius Vilsa.

Pandury
Pandury

Inače ovaj sarajevski bend nastupa u ovom klubu upravo večeras na popularnom Friday Live Stage događaju. Za uvodnu atmosferu zaslužen je DJ Muki koji će još jednom publiku pripremiti za istinski provod koji se očekuje upravo večeras u Aquarius Vilsu.

DJ Muki
DJ Muki

Subota, 18. mart je ovaj put rezervisana za Nešada Selmana koji je sarajevskoj publici, ali i u cijeloj bosanskohercegovačkoj klupskoj muzičkoj sceni poznat po odličnim svirkama, ali i širini muzičkog repertoara. Uz odličnu pratnju svog iskusnog benda i energiju njegove publike, Nešad će sigurno ostaviti sjajan utisak kao što je to radio svaki put do sada.

Nešad Selman
Nešad Selman

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19:00 sati ili putem web stranice https://www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila..

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine