Otpjevao najveće hitove
179

U sklopu Summertime Madness Festa: Dženan Lončarević priredio noć za pamćenje u Sarajevu

L. R.
Dženan Lončarević priredio noć za pamćenje u Sarajevu (Foto: T. S./Klix.ba)
Dženan Lončarević priredio noć za pamćenje u Sarajevu (Foto: T. S./Klix.ba)
Dženan Lončarević večeras je zatvorio izdanje Summertime Madness Festa, koje se održavalo na Trgu oslobođenja u Sarajevu.

Brojna publika je uglas pjevala najveće hitove regionalno popularnog pjevača kao što su: "Dao sam ti srce", "Laku noć", "Nikome ni reč", "Cvete beli", "Laufer", "Putnička", "Piješ sine", "Tugo srećan put", "Kazino", "Kosa do ramena" i brojne druge.

Svojim odličnim interpretacijama i jednostavnošću osvojio je srca publike i tako im pružio noć za pamćenje.

Ono što je posebno važno istaknuti jeste da će se dio zarade od prodaje ulaznica za Dženanov koncert donirati u humanitarne svrhe, tačnije Fondu za liječenje oboljelih bh. građana.

Inače, Dženan Lončarević u četvrtak je nastupao u Konjicu u sklopu manifestacije Konjičko ljeto, a nedavno je najavio i prvi solistički koncert u Zagrebu i to 11. novembra u dvorani Vatroslav Lisinski.

Podsjećamo, Summertime Madness počeo je 15. augusta energičnim nastupom Indire Forze, a narednih dana odličnu atmosferu nastavili su: Berin Buturović, DJ duo Merakoon i Soul sa setom Brown Sugar RnB, Dernex, Tribun Band, Amel Ćurić i Jelena Čabarkapa, Iluzijam Neo Stereo Band i Goca Tržan.

Pored sjajnih izvođača, na Festivalu je bilo moguće uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi.