Street Food Market
597

Velika zainteresiranost za koncert Zabranjenog pušenja, brojni posjetioci čekaju na ulazu

N. O.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
U sklopu Sarajevo Street Food Marketa večeras nastupa bend Zabranjeno pušenje, a čini se da je prostor pored bine na Vilsonovom šetalištu bio mali za sve zainteresovane posjetioce.

Naime, na osnovu fotografija i snimaka građana koji u redu čekaju ispred ulaza na Street Food Market može se zaključiti da je ovaj projekt već na samom početku ostvario značajan uspjeh.

Prostor unutar Street Food Marketa ispunjen je u potpunosti te su mnogi zainteresovani ostali bez prilike da čuju Seju Sexona i brojne hitove Zabranjenog pušenja.

Podsjetimo, Street Food Market na Vilsonovom šetalištu otvoren je sinoć, a na njemu će svoje kulinarske vještine predstaviti 12 izlagača.

Premda je fokus na hrani, svaku večer je za posjetitelje pripremljen i muzički program, a tokom narednih 11 dana festivala osmišljen je i zabavni program za djecu.

Street Food Market se održava u okviru Wils Winter Parka, a u saradnji sa JP ONSA i Općinom Novo Sarajevo. Ulaz na sve programe je besplatan. Detalje o izlagačima i nastupima možete pronaći ovdje.