Festivalska groznica
142

Za ljubitelje noćnog života: Evo gdje vas večeras u Sarajevu očekuje sjajan provod

D. J.
Sarajevo Film Festival traje do petka, 23. augusta, a bogat i intezivan život se i dalje nastavlja. Predlažemo vam nekoliko mjesta na koja možete večeras izaći i uživati u sjajnoj atmosferi.

Pripremite se za izvedbu samo najvećih hitova, jer na pozornicu Summertime Festa dolazi Neo Stereo Bend. Organizatori navode da je ovo mjesto gdje se spajaju najbolja muzika i gastronomski užici.

Heineken Summer Lounge donosi noći ispunjene vrhunskom muzikom i jedinstvenom atmosferom koja traje do ranih jutarnjih sati. Večeras nastupaju Kurd Maverick i Fedja Knajdl b2b Ady Resacovich.

Music Zone koji se održava na parkingu kod Ambasade Grčke, večeras donosi nastup ABBA Tributea. Koncert počinje u 23 sata, a ulaznice možete nabaviti na ulazu.

DJ setovi vas očekuju i u Radićevoj ulici na Festivalu u Centru, a njihova imena će biti objavljena ubrzo. Ovaj festival donosi raznolik program koji će objediniti umjetnost, kreativnost, rekreaciju i muziku, pretvarajući grad u mjesto susreta različitih kultura i generacija. Ulaz je besplatan.

Sloga je večeras rezervirana za Mikea Ridea i Balkan RnB party.