"Zaista, veliki hit"
39

Zorica Kondža otkrila kako joj je izmakao najpopularniji duet Dine Merlina: Prvo je ponuđen njoj

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvatska pjevačica Zorica Kondža u razgovoru za In Magazin hrvatske Nove TV otkrila je kako je Dino Merlin prvo njoj ponudio duet "Godinama", ali da joj je izmakao.

Zorica Kondža nedavno je nastupila na koncertu u okviru manifestacije Trag u beskraju u Veloj Luci kojim je obilježena šesta godišnjica smrti Olivera Dragojevića.

Hrvatska pjevačica nakon toga govorila je za In Magazin gdje je otkrila kako joj je Dino Merlin ponudio da s njim otpjeva duet "Godinama".

Uzevši u obzir da je od ranije poznato da je odbila hit Josipe Lisac ''Gdje dunav ljubi nebo'', koji je prvo ponuđen njoj, ali ga nije prepoznala, za In Magazin je otkrila da je odbila još jednu pjesmu koja je postala regionalni hit.

''Uglavnom sjedili smo zajedno u avionu i on mi je predložio tu pjesmu. Međutim suprug i ja smo bili podstanari godinama i taman smo selili, to je davno bili, nismo imali telefon, mobitel pogotovo i ja sam njemu rekla da ne znam kako ćemo sad imati kontakt i rekla sam mu da se javi u našu Hrvatsku glazbenu uniju Split da bi on meni mogao poslati pjesmu. Međutim, nije uspio napraviti kontakt", ispričala je Kondža.

Merlin je na kraju duet ''Godinama'' snimio s Ivanom Banfić, a Kondža je ispričala i kako je izgledao njihov naredni susret.

''Kad smo bili na Porinu, ja mu čestitam, a on kaže 'ovo je sad mogao biti tvoj Porin'. A ja govorim neka, drago mi je da si dobio, zaslužio si. Zaista, veliki hit. O imala sam ja takvih situacija podosta u životu'', ispričala je Zorica.