Osigurajte ulaznicu
6

Nastavak muzičkih događaja: Vikend zabava u Aquarius Vilsu

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Vikend iza nas na žalost obilježen je katastrofalnim poplavama u našoj državi. Upravo zbog suosjećanja sa žrtvama ove strašne nesreće menadžment Aquarius Vilsa je zajedno sa muzičkim izvođačima donio odluku da otkaže sve planirane muzičke događaje.

Već sutra u petak 11.10. na live scenu Aquarius Vilsa vraća se dobro poznati bend Pandury sa novim osvježenim muzičkim repertoarom.

Drugi dan vikenda u subotu 12.10. na live sceni Aquarius Vilsa nastupiti će Ajla & Gonzo koji će prisutnim gostima još jednom predstaviti svoj poseban muzički repertoar pripremljen upravo za ove nastupe.

U petak zagrijavanje publike kroz "Warm UP" događaj će napraviti popularni DJ Mahir Beathouse dok će u subotu za to biti zadužen DJ Splein.

Kao što su već prethodno najavili, krajem ovog mjeseca u subotu 26. oktobra u Aquarius Vilsu gostuje regionalno popularni Tropico Band. Svi oni koji na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu imati će priliku čuti samo neke od hitova kao što su "Misliću na tebe", "Ne dam nikom ovu bol", "Sve moje zore", "Paranoja", "Onu moju", "Samo idi", "Cigareta", "Veto", "Ako ti je do mene" ali i mnoge druge koje ovaj bend uspješno izvodi na koncertima širom Balkana. Ove godine objavili su novi studijski album nakon 8 godina, koji je za kratko vreme postao veoma slušan i među prvima na muzičkim top listama. Sve dodatne informacije vezane za ovaj događaj kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od juna mjeseca nedjeljom raditi do 22:00 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.