U četvrtak, 8. augusta
0

Ne propustite Ladies Night uz film "It Ends With Us" i Blake Lively u Cineplexxu Sarajevo

"It Ends With Us"
"It Ends With Us"
Cineplexx Sarajevo priprema događaj koji će oduševiti sve dame - Ladies Night, u četvrtak 8. augusta, uz projekciju filma "It Ends with Us" ("Priča završava s nama").

ovaj dugo očekivani film, snimljen po svjetskom bestselleru, donosi nam nevjerovatnu Blake Lively u glavnoj ulozi.

Riječ je o filmskoj adaptaciji bestselera svjetski poznate autorice Colleen Hoover koja na velike ekrane donosi život traumatizirane, ali odlučne Lily Bloom.

Početak večeri zakazan je za 19:30 sati, kada će dame imati priliku uživati uz piće dobrodošlice. Kao dodatni znak pažnje, Cineplexx Sarajevo je, u saradnji sa svojim partnerima, pripremio poklone za najsretnije dame.

Zbog iznimno velikog interesa za ovaj Ladies Night, Cineplexx Sarajevo je otvorio i dodatni termin. Što je jasan pokazatelj koliki je interes za ovaj film i događaje poput Cineplexx Sarajevo Ladies Night eventa.

"Željeli smo našim damama pružiti nezaboravno iskustvo. Film 'Priča završava s nama' pravi je izbor za Ladies Night event i donosi emotivnu i snažnu priču koja će sigurno ostaviti jak utisak na sve prisutne. Iz tog razloga, odlučili smo se otvoriti i dodatne projekcije za Ladies Night", poručili su organizatori iz Cineplexxa Sarajevo.