57-godišnja glumica
65

Nicole Kidman kao da ne stari: U Parizu pozirala s 15-godišnjom kćerkom i svi hvale njen izgled

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nicole Kidman pojavila se na reviji modnog brenda Balenciaga u Parizu u pratnji svoje 15-godišnje kćerke, a zbog njihove sličnosti i njenog nevjerovatnog izgleda za svoje godine pisali su kako bi glumicu mogli zamijeniti za sestru tinejdžerke.

Nicole Kidman i njenu kćerku Sunday Rose neki bi mogli zamijeniti i za blizankinje na osnovu fotografija njihovog zajedničkog izlaska u Parizu gdje su prisustvovale Balenciaginoj reviji tokom Paris Fashion Weeka.

Nicole (57) se pojavila u Balenciaginoj crnoj haljini koja naglašava figuru, a koja je cijelom dužinom bila optočena svjetlucavim perlama.

Kosu je pustila da pada, a izgled je upotpunila sunčanim naočalama i dijamantnim naušnicama.

Čini se kao da se Sunday Rose inspirisala izdanjem svoje majke te odlučila za crnu baršunastu mini haljinu dugih rukava.

Imala je sličnu frizuru, ali je uparila svoju odjeću s crnim štiklama i okruglim sunčanim naočalama, držeći crnu torbu dok se pridružila holivudskoj ikoni na reviji.
Društvenim mrežama kruže njihove fotografije i snimci s ovog događaja, a pišu kako holivudska glumica izgleda odlično te da bi je mogli zamijeniti za sestru 15-godišnje Sunday Rose.

Nicole pored Sunday Rose, sa Keithom Urbanom za kojeg se udala 2006. godine, ima i kćerku Faith. Glumica je također usvojila Bellu i Connora sa bivšim partnerom Tomom Cruiseom .