30 godina mlađa djevojka
32

Partnerica Vincenta Cassela Narah Baptista objavila da je trudna: "Mama te čeka"

L. R.
Narah Baptista i Vincent Cassel (Foto: EPA-EFE)
Narah Baptista i Vincent Cassel (Foto: EPA-EFE)
Djevojka slavnog francuskog glumca Vincenta Cassela (57) Narah Baptista danas je putem svog Instagram profila podijelila vijest o trudnoći.

Ova 27-godišnja brazilska manekenka objavila je tri fotografije na kojoj pored stepenica pozira u dugoj crnoj haljini, gdje se ističe trudnički stomak. U opisu objave napisala je da će postati majka, a brojni pratitelji čestitali su na sretnim vijestima.

"Mama te čeka", napisala je Baptista, koja je nedavno potaknula glasine o trudnoći kada se u na jednoj ceremoniji pojavila u široj odjeći.

Inače, Cassel i njegova 30 godina mlađa djevojka Narah Baptista nedavno su proslavili prvu godišnjicu veze, a Narah je tim povodom na svom Instagram profilu objavila niz zajedničkih golišavih fotografija.

Glasine o vezi potaknuli su prošle godine, kada su snimljeni na zajedničkom odmoru u Rio de Janeiru. Osim velike razlike u godinama, par je privukao pažnju javnosti jer je Narah mnoge podsjetila na Vincentovu bivšu suprugu Tinu Kunakey s kojom ima kćerku Amazonie. Osim toga, Cassel je bio i u braku s Monicom Bellucci, s kojima ima dvije kćerke Devu i Leoni.