Pogledajte galeriju
13

Regionalni političari kao likovi serije "The Office": Kreirano uz pomoć umjetne inteligencije

N. O.
Foto: Dejan Škipina
Foto: Dejan Škipina
Na Instagramu su podijeljene zanimljive montaže kreirane uz pomoć umjetne inteligencije - regionalni političari kao likovi serije "The Office" - počev od Vučića kao Dwighta Schrutea do Željka Komšića kao Stanleya Hudsona.

Dejan Škipina nagrađivani je snimatelj i fotograf, a sad je na svom Instagram profilu podijelio fotografije kreirane uz pomoć umjetne inteligencije koje predstavljaju bh. političare kao likove serije "The Office".

"Zaposlio sam se u uredu i sada mi je glavna životna vještina umjetnost pravljenja kafe i izbjegavanje fotokopir mašine", naveo je Škipina u opisu objave.

Fotografije prikazuju Bakira Izetbegovića predstavljenog kao Tobyja Flendersona, Aleksandra Vučića kao Dwighta Schrutea, Anu Brnabić kao Kelly Kapoor.

I Milorad Dodik predstavljen je kao Dwight Schrute dok je Željka Cvijanović utjelovila Angelu Martin. Dragan Čović je predstavljen kao Michael Scott, Draško Stanivuković kao Jim Halpert, a Željko Komšić kao Stanley Hudson.

"The Office" je američka sitkom televizijska serija koja prikazuje svakodnevni radni život kancelarijskih službenika u Scrantonu, Pennsylvania, ogranku izmišljene Dunder Mifflin Paper Company .

Emitovala se na NBC-u od 24. marta 2005. do 16. maja 2013. godine, obuhvatajući ukupno devet sezona.