Albanska pjevačica
232

Rita Ora na udaru kritika tiktokera iz Srbije jer je odmahnula rukom kada je vidjela Đokovića na ekranu

I. S.
Screenshot: TIkTok
Screenshot: TIkTok
Albanska pjevačica Rita Ora našla se na udaru kritika Srba zato što je odmahnula rukom kada je na ekranu ugledala Novaka Đokovića.
Ona je jučer objavila album pod nazivom "You & I". U svrhu reklamne kampanje snimila je video ispred Leicester Squarea u Londonu. Iza nje se na ekranu pojavila Lacoste reklama na kojoj je Đoković.

Okrenula se, pogledala i odmahnula rukom. Nakon njega je prikazana reklama za njen album te joj izmamila osmijeh na lice.

Mnogi fanovi su joj u komentarima čestitali na izlasku albuma. Međutim, brojni korisnici TikToka iz Srbije su joj uputili sramotne uvrede.

"Klasična šiptarka", "Fuljo šiptarska", "Je*em ti mater u usta", "Kosovo je Srbija, a Novak je broj jedan i veća zvijezda od tebe", neke su od njih.

Pjevačica još uvijek nije odgovorila na njih. Podsjećamo, krajem prošle godine je objavila u kojem koristi "efekt" orla, a neki korisnici Twittera ovo su shvatili kao provokaciju Srbiji, čija je nogometna reprezentacija ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.