Tokom boravka u Minhenu
27

Adele zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

L. R.
Adele (Foto: EPA-EFE)
Adele (Foto: EPA-EFE)
Adele je nedavno tokom jednog nastupa u Las Vegasu otkrila da je dobila infekciju uha zbog je postala djelimično gluha.
Naime, 36-godišnja je publici otkrila da se zarazila s "rijetkom vodenom bakterijom", koju je jako teško izliječiti. Infekciju uha opisala je kao najbolnije iskustvo koje je doživjela te da se to dogodilo tokom njene turneje u Minhenu.

"Imam infekciju uha, što je prilično strašno. Nikada prije nisam imala infekciju uha. To je najbolnija stvar koja mi se ikad dogodila. Bilo je gore od poroda. To je rijetka vodena bakterija i jako ju je teško liječiti. Nekoliko sam dana uzimala pogrešne antibiotike i uspjeli su mi dati jedan koji je počeo djelovati. Htjela sam si odsjeći uho nekoliko puta. Više me ne boli, što je super, ali malo sam gluha na lijevo uho", rekla je.

Kako pišu strani mediji, pjevačica je tokom koncerta pričala i o tome da nakon nastupa u Caesars Palaceu planira udomiti mačke te se našalila kako njen partner Rich Paul još uvijek ne zna za to.

Ranije je rekla da će nakon nastupa u Las Vegasu, uzeti dužu pauzu. Nastupe u Caesars Palaceu započela je u novembru 2022. godine, nakon čega je imala niz od 10 koncerata u Minhenu.