Svi pjevali uglas
231

Afterparty nakon koncerta Dine Merlina u Minhenu: U javnom prevozu nastavili sa zabavom

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Nakon koncerta Dine Merlina u Minhenu veseli posjetitelji nastavili su put kući u dobrom raspoloženju te su u javnom prevozu pjevali upravo Merlinove najveće hitove.

Ovog vikenda Dino Merlin nastupao je u čuvenoj Olympiahalle u Minhenu, a brojni ljudi koji su bili u publici koncert su nastavili i u povratku kući.

Tako društvenim mrežama kruže snimci iz javnog prevoza gdje su nastavili pjevati najveće hitove bh. kantautora.

Na jednom od njih čuje se kako uglas u U-Bahnu pjevaju pjesmu "Bosnom behar probeharao", a podijeljena je uz opis "Svi smo mi isti" uz zastave zemalja s Balkana.

Publika u Minhenu je svjedočila magičnoj dvoiposatnoj večeri ispunjenoj snažnim emocijama i energijom koja je isijavala s bine i uz neprekidne ovacije ispratila i nagradila svaku pjesmu na set listi, koja obuhvata presjek karijere odabranih hitova u osvježenim aranžmanima, ali i najnovijih hitova poput "Jedan dan, jedna noć", "Krive karte" i druge.

Bio je to još jedan spektakularan show u okviru Merlinove aktuelne turneje "Mi", koja već treću godinu zaredom obara box office rekorde širom regije, centralne i zapadne Evrope.