Uzbuđeni zbog prinove
125

Al Pacino u 84. godini dobio dijete sa svojom 54 godine mlađom djevojkom Noor Alfallah

L. R.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Slavni glumac Al Pacino postao je po četvrti put otac nakon što se nedavno saznalo da je njegova 54 godine mlađa djevojka Noor Alfallah trudna.
Kako prenose medij TMZ, njegova djevojka Noor Alfallah rodila je svoje prvo dijete, ali spol djeteta još nisu otkrili. Izvor blizak paru potvrdio je da je par uzbuđen zbog prinove, ali nije poznato kada je rodila.

Međutim, par je nedavno uočen prilikom odlaska na večeru u Los Angelesu, a mediji tvrde da se u njihovom automobilu nazire dječja sjedalica. Ovo je ujedno i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon vijesti o rođenju djeteta.

Krajem maja, ovaj 83-godišnji glumac šokirao je viješću da će ubrzo postati otac, a mediji su pisali da je Al Pacino čak sumnjao da bi on mogao biti otac njenog djeteta pa je za svaki slučaj napravio test očinstva koji je na kraju potvrdio da je on zaista otac.

Podsjećamo, Al Pacino ima kćerku Julie (33) koju je dobio s tadašnjom partnericom Jan Tarrant, a kasnije je zajedno s Beverly D'Angelo dobio blizance Antona i Oliviju (22).