Zajedno napustili hotel
9

Al Pacinova 30-godišnja djevojka pokrenula glasine o aferi sa slavnim komičarem (68)

I. S.
Foto: X
Foto: X
Noor Alfallah, Al Pacinova 30-godišnja djevojka, snimljena je dok je napuštala Chateau Marmont Hotel u Los Angelesu s komičarem Billom Maherom (68).

Paparazzi su ih opkolili dok su iza ponoći zajedno odlazili iz spomenutog hotela, što je pokrenulo brojne glasine o njihovoj aferi. Američki mediji su kontaktirali njihove menadžere, ali oni nisu odgovorili na pozive.

Ona je nekoliko sati prije viđena kako s Al Pacinom napušta restoran Chez Mia. Bila je u dobrom raspoloženju i mahnula prisutnim fotoreporterima.

Foto: X
Foto: X

Noor i Al Pacino su se počeli zabavljati 2022. godine. Sina Romana dobili su u junu 2023. Uprkos tome što su još uvijek zajedno, ona je prošlog septembra podnijela zahtjev za starateljstvo nad Romanom, koje je odobreno mjesec dana kasnije.

On joj plaća više od 30.000 dolara mjesečno za izdržavanje djeteta. Njih dvoje se vjerovatno nikada neće vjenčati s obzirom na to da je ona nedavno izjavila da nije tip žene za udaju.

Pacino nikada nije bio u braku. S bivšom partnericom Jan Tarrant ima 34-godišnju kćerku Julie, a Beverly D'Angelo ima 23-godišnje blizance Oliviju i Antona.