Kupovina u Hamptonsu
7

Amber Heard viđena u prodavnici jeftine odjeće, mnogi smatraju da su fotografije naručene

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Amber Heard je fotografisana kako kupuje odjeću u robnoj kući TJ Maxx u Hamptonsu. Ovaj lanac inače prodaje artikle po jeftinijim cijenama, a mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je naručila ove fotografije kako bi je javnost sažalijevala.

U kupovini je bila sa sestrom Whitney Henriquez. Iako nema ništa loše u nabavljanju jeftinije odjeće, ljudi su primijetili da pokušava izgledati kao da se "udaljila" od prijašnjeg luksuznog načina života.

"Amber misli da smo glupi. Očigledno pokušava pobrati simpatije kupujući u TJ Maxxu jer se trudi izgledati siromašno. Dobar pokušaj", napisala je jedna korisnica Twittera.

"TMZ je očigledno dobio novac za ove fotografije. Sve što ova bolesna žena radi je predstava", dodala je druga.

"Paparazzima nije dozvoljen ulaz u radnje, zar ne? Kako su onda uspjeli fotografisati Amber u TJ Maxxu? Jesu li oni koji je podržavaju zaista ovoliko glupi?", također je jedan od komentara.

Podsjećamo, Amber mora platiti Johnnyju Deppu čak 8,4 miliona dolara odštete nakon što je tužio jer ga je članku koji je 2018. godine napisala za Washington Post indirektno nazvala nasilnikom.