Gostovao u podcastu
6

Američki reper Bow Wow otkrio da mu nedostaju Diddyjevi partiji: Fanovi ga kritikovali

D. V.
Bow Wow i P Diddy (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Bow Wow i P Diddy (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Američki reper Bow Wow gostujući u podcastu "More to the Story" kazao je da mu nedostaju P Diddyjevi partiji, te kazao da mu je žao što ovaj reper više nije dio muzičke industrije.

Govoreći o Bet Hip Hop dodjeli nagrada održanoj prošle sedmice, on je kazao da dodjela nije bila kako treba, jer nije bilo Diddyjevih partija ni ničega na šta su navikli dosad.

Bow Wow je istakao da osjeća da postoji veliki nedostatak bez Diddyjevog utjecaja u muzičkoj industriji te da je on bio "sve u hip hopu".

Nakon podcasta mnogi fanovi su kritikovali Bow Wowa navodeći da su zbunjeni i da je ono što on tvrdi suludo shodno trenutnim okolnostima o P Diddyju. Pojedini fanovi za Bow Wowa napisali su i da "nije normalan" zbog svojih tvrdnji.

Podsjećamo, reper P Diddy uhapšen je 17. septembra u New Yorku, a advokat Tony Buzbee koji će zastupati žrtve, naveo je da je Diddy drogirao ljude sredstvom za smirenje konja.

U optužnici se navodi da su policajci zaplijenili velike količine baby ulja i lubrikanata u njegovim domovima u Miamiju i Los Angelesu. Osim toga, otkrili su i vatreno oružje i streljivo s oštećenim serijskim brojevima.

Ukoliko na nadolazećem saveznom suđenju u maju 2025. bude proglašen krivim, Diddy bi se mogao suočiti s kaznom od 15 godina do doživotnog zatvora.