Sutra puni 40 godina
0

Amra Džeko u Istanbulu započela rođendansku proslavu, na mrežama podijelila dio atmosfere

L. R.
Amra Džeko s prijateljima (Screenshot/Instagram)
Amra Džeko s prijateljima (Foto: Instagram)
Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih manekenki Amra Džeko 1. oktobra će napuniti 40 godina, a dan ranije odlučila je započeti rođendansku proslavu.

Amra Džeko je tim povodom putem Instagram storyja podijelila dio atmosfere. Rođendansku proslavu organizovala je u jednom luksuznom ugostiteljskom objektu iz kojeg se pruža veličanstven pogled na Istanbul.

Posebnu pažnju privukla je kombinacija ružičaste i zlatne dekoracije, a stolove su krasile svijeće i ogromni buketi ruža i hortenzija.

Amra Džeko s prijateljicama (Screenshot/Instagram)
Amra Džeko s prijateljicama (Screenshot/Instagram)

Ona je za ovu priliku odjenula dugu ljubičastu haljinu bez naramenica, dok je Edin Džeko nosio sivo odjelo i bijelu košulju.

Pored njenog supruga Edina Džeke, proslavi su prisustvovali i Amrini brojni prijatelji, koji su zajedno s njom pozirali kako bi zabilježili uspomene s rođendana.

Rođendanu je prisustvovala i Emina Jahović, koja je također podijelila dio atmosfere, a za koju su bili zaduženi Mirza Selimović i Slađa Allegro.

Podsjećamo, Edin i Amra Džeko su zajedno s djecom preselili u Tursku prošle godine, kada je on potpisao za nogometni klub Fenerbahče na poziciji napadača. Džeko je tada potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan pet miliona eura po sezoni, a Amra je zbog života u Istanbulu odlučila naučiti turski jezik.