Oduševili fotografijom
172

Amra i Edin Džeko zavodljivi u zagrljaju dok čekaju rođenje kćerkice

Klix.ba
Foto: Vincenzo Valente
Foto: Vincenzo Valente
Slavni bosanskohercegovački par, Amra i Edin Džeko, oduševili su pratitelje na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom na kojoj su zagrljeni u izazovnom izdanju, dok jedna od najljepših manekenki naše zemlje pokazuje svoj trudnički stomak.

"Nas troje. Hvala vam dragi Vincenzo Valente i Claudia Ferri za ove nevjerovatne uspomene", napisala je Amra na svom Instagramu, misleći na fotografa i šminkericu koji su zaslužni za odlične fotografije supružnika.

Sudeći prema objavama na Instagramu, Amra i Edin organizovali su fotografisanje u dvorištu njihove kuće u Rimu. Jedna od fotografija koju su podijelili s pratiteljima prikupila je mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki.

Naša manekenka pokazala je još jednom kako odlično izgleda i u trudnoći, a proteklih mjeseci ne prestaje iznova oduševljavati fanove svojim aktivnostima. Pored toga što redovno trenira od početka trudnoće, nedavno se u petom mjesecu trudnoće popela na 2.000 metara visine na vrh Čvrsnice.

Podsjećamo, Amra i Džeko u aprilu su objavili da očekuju još jednu kćerkicu. Oni već imaju četverogodišnju djevojčicu Unu i dvogodišnjeg dječaka Danija, dok je Amra majka i 17-godišnje Sofije.