Srbijanski glumac
32

Andrija Kuzmanović se za rođendan pohvalio figurom nakon što je skinuo 30 kg: 40 je novih 20

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Srbijanski glumac Andrija Kuzmanović danas slavi svoj 40. rođendan, a za tu priliku je odlučio podijeliti fotografiju svoje fizičke transformacije nakon što je uspio skinuti skoro 30 kilograma.

Kuzmanović je i ranije privlačio pažnju fizičkom promjenom, a na svoj rođendan odlučio se pohvaliti novim izgledom te je na Instagramu podijelio golišavu fotografiju.

"40 je novih 20", napisao je uz svoj odraz u ogledalu gdje se vide istaknuti trbušni mišići.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Srbijanski glumac je početkom godine privukao pažnju svojom transformacijom, a gostujući na TV Prva otkrio je da je izgubio skoro 30 kilograma.

"Skinuo sam između 28 i 30 kilograma. Sada lakše idem kroz život. Lakše radim, ljepše mi je. Da je stres, samo bih se ugojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti", kazao je tada.

Šira javnost Andriju po ulozi menadžera Drde u filmu "Toma" Dragana Bjelogrlića. Također je glumio u filmovima "Montevideo, Bog te video!", "Montevideo, vidimo se", "Za našu djecu"...

Glumio je i u serijama "Zlatni dečko", "Složna braća - Next generation", "Senke nad Balkanom", "Jutro će promeniti sve" itd. Član je Beogradskog dramskog pozorišta.