Intrigiraju javnost
9

Angelina Jolie i reper Akale viđeni u istom hotelu: Da li je riječ o skrivenoj romansi ili prijateljstvu?

A. Ć.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Angelina Jolie navodno već neko vrijeme sve više vremena provodi sa reperom Akaleom, a strani mediji pišu da je njihov odnos nedavno postao ozbiljniji.
Prema informacijama koje je objavio The Sun, par je prošle sedmice proveo dvije noći u londonskom hotelu The Corinthia.

Izvor blizak Jolie je otkrio da je par u srijedu i četvrtak navečer uživao u istom hotelu bez izlazaka. Akale je stigao u hotel diskretno, dva sata nakon što je Jolie došla. Prema istom izvoru, on se u petak neprimjetno izvukao iz hotela koristeći jedno od Angelininih vozila, nekoliko sati prije premijere njenog novog filma.

Angelina Jolie bila je gošća na filmskom festivalu u Londonu, gdje je prikazan njen film "Maria". Iako su oboje prisustvovali festivalu, koristili su odvojene automobile i ulaze kako bi sačuvali svoju privatnost. Međutim, čini se da je njihova veza ozbiljna, a nakon premijere su otišli na romantičnu večeru u luksuzni restoran.

Iako su nekoliko puta viđeni zajedno, izvori su za People tvrdili da su samo prijatelji. Međutim, počelo se šuškati o njihovoj vezi nakon što je Akale u maju prošle godine pratio Angelinu i njene kćerke Zaharu i Shiloh, na književnom festivalu Calabash na Jamajci. Šest mjeseci kasnije, viđeni su zajedno u Milanu.

Akale je dobitnik nagrada BAFTA i MOBO. U Velikoj Britaniji je popularan i kao pisac. Neke od njegovih knjiga su: "The Dark Lady", "The Ruins Of Empires", "Visions", "Natives: Race and Class in the Ruins of Empire" i drugim.