Zajedno u Veneciji
84

Angelina Jolie snimljena s britanskim reperom i aktivistom, povezuju ih od prošle godine

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Angelina Jolie snimljena je s britanskim reperom i političkim aktivistom Akalom u Veneciji, a ubrzo su uslijedile špekulacije o njihovoj mogućoj vezi.

Njih dvoje su nedavno uočeni kako zajedno izlaze iz hotela u Veneciji što je raspirilo glasine o njihovom odnosu. 49-godišnja holivudska zvijezda navodno se viđala sa 40-godišnjim reperom i novinarom više od godinu dana, navodi magazin In Touch.

U njihovom tekstu se navodi da se Akala pridružio Angelini i njenim kćerkama Zahari (19) i Shiloh (18) na Književnom festivalu Calabash na Jamajci u maju prošle godine.

Za dvojac je takođe rečeno da je šest meseci kasnije uživao u zajedničkoj večeri u Milanu. Međutim, TMZ izvještava drugačije i kaže da su par samo dobri prijatelji.

Akala, čije je pravo ime Kingslee James McLean Daley, prvo je stekao slavu kao reper prije nego što je prešao u politički aktivizam. Čak je podržao bivšeg laburistu Jeremyja Corbyna tokom općih izbora u Velikoj Britaniji 2017. godine.

On je i mlađi brat hvaljene pjevačice Ms. Dynamite, poznate po nizu hitova s ​​početka 2000-ih.

Njihovo zajedničko pojavljivanje dolazi nakon premijere filma "Maria" u kojem Angelina tumači glavnu ulogu. Glumica je plijenila pažnju elegantnom haljinom na crvenom tepihu, a film je nagrađen 10-minutnim ovacijama nakon prikazivanja.