Projekcija filma "Maria"
10

Angelina Jolie zablistala u Londonu, na crvenom tepihu bio i reper za kojeg se priča da joj je dečko

I. S.
Foto: X
Foto: X
Angelina Jolie zablistala je na premijeri filma "Maria" na 68. izdanju BFI London Film Festivala. Premijeri je prisustvovao i britanski reper Akala za kojeg se nagađa da je njen novi dečko.

Angelina u spomenutom glumi opersku divu Mariju Callas. Film je režirao Pablo Larrain, a fokus je na posljednjim danima Marijinog života koje je provela u Parizu 1970-ih.

Glumica je na premijeri, između ostalog, prisutnim fotoreporterima kazala da joj je najveći izazov bilo pjevanje pred ljudima.

"Mislim da je možda najteža stvar kada igraš pravu osobu to što taj zadatak shvatiš previše ozbiljno. Toliko si zabrinut oko toga da ćeš razočarati ne samo nju. Mnogi ljudi je vole i mnogo im znači. Nisam željela iznevjeriti njih niti svijet opere", rekla je.

Glasine da je Angelina u vezi s Akalom počele su se širiti u maju prošle godine nakon što su zajedno otputovali na Jamajku. Od tada su se u više navrata pojavili zajedno u javnosti. Nedavno su bili na Filmskom festivalu u Veneciji.

Akala je dobitnik nagrada BAFTA i MOBO. U Velikoj Britaniji je popularan i kao pisac. Neke od njegovih knjiga su: "The Dark Lady", "The Ruins Of Empires", "Visions", "Natives: Race and Class in the Ruins of Empire" itd.

Svjetski mediji su Angelinu ranije povezivali sa Paulom Mescalom, The Weekendom i Davidom Mayerom de Rothschildom.