Pogledajte fotografije
0

Baby Lasagna se oženio u tajnosti, neuobičajena vjenčanica njegove supruge privukla pažnju

I. S.
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna i njegova izabranica Elizabeta Ružić danas su vjenčali u tajnosti. Ipak, fotografije su dospjele u javnost, a njena neuobičajena vjenčanica privukla je pažnju.

Naime, odabrala je vjenčanicu s korzetom i kratkim rukavima s volanima i perlama. Izgled je upotpunila blago uvijenom frizurom, elegantnom šminkom i nakitom. Baby Lasagna je vratio prirodnu boju kose i obukao odijelo na linije.

Vjenčali su se u crkvi u selu Završje u Istri. Pozvali su otprilike 50-ak gostiju, kojima su rekli da ih ne smiju fotografisati. No, nisu uspjeli u svom naumu s obzirom na to da su ih fotoreporteri spremno čekali ispred crkve.

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell

Zanimljivo je to da je upravo Elizabeta pomogla u snimanju njegovog spota za hit "Rim Tim Tagi Dim" zahvaljujući kojem je na ovogodišnjem Eurosongu osvojio drugo mjesto.

"Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: 'Vidi, koji zgodan lik'. Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. Onda mi se javio. Love story 21. stoljeća", izjavila je ranije.

On je u augustu za IN Magazin rekao da je pomalo izdvojen iz priprema za vjenčanje.

"Obavim što mi se kaže da moram, ali teku, idu... Malo će biti panika jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Imamo pomoć porodice i prijatelja, tako da dobro idu, ja mislim", kazao je. Nije želio otkriti datum vjenčanja.