Kulinarski (ne)sposoban
0

Beckhamovom sinu 62 ljudi pomagalo da napravi sendvič

I. B.
Beckhamovom sinu baš i ne ide u njegovoj kulinarskoj emisiji
Beckhamovom sinu baš i ne ide u njegovoj kulinarskoj emisiji
Najstariji sin Davida i Victorije Beckham odavno se pokušava pronaći u nečemu. Sada se bacio i u kulinarske vode, pokrenuvši svoju emisiju na društvenim mrežama. No, izgleda da se baš i nije snašao, a njegove sposobnosti mnogi su okarakterisali kao "skromne".

Svoju strast prema kuhanju Brookylin Beckham otkrio je u pandemiji te je odmah pokrenuo svoju kulinarsku emisiju koja se emitira na njegovom Facebook i Instagram profilu.

U nastojanju da se što prije ostvari kao zvijezda, preskočio je sav trud i učenje o kulinarstvu, što tek sada dolazi do izražaja.

U njegovoj emisiji "Cookin' With Brooklyin", mladom Beckhamu bio je potreban tim od 62 ljudi, uključujući stručnjaka koji odobrava recepte, pet snimatelja i devet producenata, kako bi napravio sendvič.

"To je nečuveno. Takva vrsta ekipe regularna je u velikoj TV emisiji", rekao je televizijski direktor za New York Post.

Brooklynu je ovo treći pokušaj karijere
Brooklynu je ovo treći pokušaj karijere

Također, upućeni izvori istakli su kako se za jednu epizodu njegove emisije izdvaja pozamašan budžet, koji iznosi 100.000 dolara.

"On nije napravio, niti pripremio ni jedan element sendviča. Jedino što je uradio je na pecivo namazao majonezu i onda na vrh položio sastojke koji su pripremili drugi. Ne zna ispeći ni komad ribe. Kuha onako kako njegova majka pjeva", rekao je jedan od izvora za spomenuti medij.

U svakoj od epizoda, ističu, spominje se njegova porodica, a naročito David, koji svom sinu udovoljava u svemu.

"U svemu što radi progurali su ga roditelji. Victoria je prvo povukla veze za fotografiju, a sad mu s kuhanjem pomaže Gordon Ramsey koji je inače njihov porodični prijatelj. On je i savjetovao da ulože što više novca", ispričao je izvor.

Emisiju je producirala kompanija Wheelhouse DNA i ima autorska prava za Metu, matičnu kompaniju Facebooka i Instagrama.

Inače, Brooklynu je ovo treći pokušaj karijere. Isprva se nadao da će postati nogometna legenda poput svog oca, no nogometni klub Arsenal odbacio ga je kada je imao 15 godina. Zatim je pohađao studije fotografije i medija na privatnom fakultetu u Londonu. Iako je primljen na studij fotografije u New Yorku, zbog nostalgije prema domu, odustao je i vratio se kući.

Kontroverze oko njegovih kulinarskih (ne)sposobnosti počele su i prošle godine kada je u emisiji "Today" pravio sendvič sa slaninom, jajima i kobasicom, a sve osim jaja bilo je već unaprijed pripremljeno.

S objavama je započeo snimajući se u svom luksuznom domu kojeg dijeli sa zaručnicom Nicolom Peltz s kojom se treba vjenčati 9. aprila.