Fanovi zabrinuti
53

Ben Affleck nakon razvoda od Jennifer Lopez snimljen ispred rehabilitacijske klinike

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ben Affleck nakon razvoda od Jennifer Lopez rijetko se može vidjeti u javnosti, no njegove posljednje fotografije koje su snimili paparazzi zabrinule su njegove fanove.

Naime, na fotografijama koje kruže internetom se vidi kako poznati glumac izlazi iz jednog rehabilitacijskog centra u Kaliforniji.

Nije poznato što je glumac tamo radio, a neki strani mediji nagađuju da je došao samo pružiti podršku ljudima koji se bore s raznim ovisnostima.

Od ranije je poznato da se Ben u nekoliko navrata liječio i bio na odvikavanju od alkohola. Prvi put se odlučio na taj korak 2001. godine, a u martu 2017. Affleck je objavio da je završio liječenje od te ovisnosti.

"Završio sam liječenje, s time sam se suočio u prošlosti i nastavit ću se suočavati", napisao je na svom Facebooku tada. "Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja djeca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage za svakoga tko treba pomoć, ali se boji učiniti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji su poduzeti prema oporavku", dodao je na kraju.

Krajem augusta 2018. godine na nagovor bivše supruge Jennifer Garner opet je završio u rehabilitacijskom centru. Jennifer i još jedna žena snimljene su pri dolasku u Affleckovu vilu u Kaliforniji, a zatim je, prema pisanju TMZ-a, Ben odlučio prihvatiti sugestiju bivše supruge da treba pomoć te su se odvezli direktno u centar za liječenje.

Inače, Ben je jednom prilikom rekao kako ga je nesretan brak sa Jennifer Garner natjerao da pije, a ta skandalozna izjava odjeknula je u javnosti. Ipak, bivši supružnici izgladili su nesuglasice i danas su u dobrim odnosima te zajedno odgajaju djecu.