Viđeni zajedno
30

Ben Affleck prebolio Jennifer Lopez: Sve više vremena provodi s kćerkom političara

I. S.
Foto: EPA - EFE - X
Foto: EPA - EFE - X
Nakon vijesti da se razvodi od Jennifer Lopez, Ben Affleck provodi sve više vremena s Kick Kennedy, kćerkom Roberta F. Kennedyja Jr.

Izvor iz Hollywooda je za Page Six rekao da su njih dvoje nedavno viđeni u hotelu Beverly Hills i drugim popularnim mjestima. Još uvijek nije poznato jesu li u ljubavnoj vezi.

Novinari su ih odmah kontaktirali povodom ovih nagađanja. Ona je odbila dati komentar, a Ben se još uvijek nije oglasio.

Za razliku od njenog oca, Kick se ne bavi politikom te pokušava ostvariti karijeru u svijetu glume. Dosad je imala uloge u filmovima "Haven's Point", "Teacher of the Year" i "Fear and Loathing in Aspen".

Kao što je poznato, Jennifer je početkom ove sedmice podnijela zahtjev za razvod od Bena. Kao razlog njihovog razlaza navela je nepomirljive razlike.

Njemu je, između ostalog, smetala konstantna medijska pažnja koju je dobijao kao njen suprug. Kada su 2022. godine bili na medenom mjesecu u Parizu, on je u potpunosti bio iznerviran zbog paparazza, što je utjecalo i na njihov odnos.

Izvor je za Page Six rekao da se glumac ne stidi svoje potrebe za samoćom i da je ponosan na činjenicu da je uvijek brinuo o sebi, što će nastaviti raditi i u budućnosti.