U dobrom raspoloženju
0

Ben Affleck snimljen kako uživa u društvu bivše supruge, mnogi misle da je na pomolu pomirenje

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Ben Affleck je snimljen u Los Angelesu s bivšom suprugom Jennifer Garner, a mnogi njihovi fanovi misle da je na pomolu pomirenje.

S njima je bila i njihova kćerka Seraphina. Ben i Jennifer su se vjenčali 2005 .godine, a 2015. su su se odlučili razvesti. Dugo bili u lošim odnosima. Međusobno su se optuživali za ovisnost o alkoholu.

Prije nego što su se razveli, dali su braku još jednu šansu. Uprkos tome što nisu uspjeli ostati zajedno, zbog djece su riješili sve nesuglasice koje su imali.

Garner se nakon razvoda počela zabavljati s Johnom Millerom, a Affleck je oženio Jennifer Lopez. No, mnogi su primijetili kako on u posljednje vrijeme djeluje neraspoloženo kada je s pjevačicom.

"Ben se jedino smije kada je u društu Jennifer Garner", "Dugo ga nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog", "Mislim da je na pomolu pomirenje", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Lopez je prošle godine za magazin Vogue rekla da je ponosna na činjenicu da su Affleck i Garner uspjeli izgraditi dobar odnos te da među njima nema zle krvi.