U Los Angelesu
22

Bez Jennifer Lopez: Ben Affleck kupuje nekretninu vrijednu 20 miliona dolara

L. R.
Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Nakon glasina o razvodu i vijesti da prodaju svoju zajedničku nekretninu na Beverly Hillsu, Ben Affleck odlučio je samostalno kupiti nekretninu vrijednu 20 miliona dolara.
Kako prenose strani mediji, Affleck je kupio kuću u Los Angelesu, koja se sastoji od pet spavaćih soba. Prema izvorima agencije za nekretnine, kuća je prodata 26. jula.

Nekretnina također ima šest kupatila, trpezariju, odvojenu porodičnu sobu, radnu te medijsku sobu, toalet i odvojenu gostinjsku kuću.

Inače, poznato je da su Affleck i Lopez usred glasina o razvodu, objavili prodaju nekretnine na Beverly Hillsu za 68 miliona dolara. Uskoro nakon toga, uslijedila je i prodaja zajedničkih stvari odnosno umjetnina.

Glasine o razvodu kružile su ubrzo nakon što je Jennifer Lopez bila sama na Met Gali. Affleck navodno nije mogao prisustvovati na popularnom događaju jer je tada snimao film u Los Anglesu.

Međutim, jedna od situacija koja je također navela ljude da misle o njihovom razvodu jeste i Affleckova selidba iz zajedničkog doma. Također, oboje su u nekoliko navrata viđeni bez vjenčanog prstena.