Snimljena na ručku
66

Bianca Censori iznenadila outfitom: Nekadašnja ljepotica izgleda sve tužnije i izgubljenije

D. J.
Foto:X
Foto:X
Kanye West (47) i njegova supruga Bianca Censori (29) privlače poglede gdje god se pojave.

Naime, sada su snimljeni tijekom zajedničkog odlaska na ručak u Los Angelesu, a pažnju je još jednom privukao njezin outfit.

Bianca je prošetala u vrlo malom grudnjaku koji joj je pokrio samo bradavice, uskim kratkim hlačama i sandalama s potpeticom.

Bianca je nedavno iznenadila outfitom tijekom izlaska u Parizu kada je prvi put pokazala svoju ružičastu kosu koju je tada imala. No njena boja kose pala je u drugi plan zbog njenog outfita. Bianca je Parizom šetala u poluprozirnom bodiju s tangama, a bilo je jasno da ne nosi donje rublje. Uz to je uskladila najlonke do koljena i štikle.

Inače, nedavno je influencerica Mikaela Lafuente (22) u javnost izašla s informacijom da joj je Kanye West poslao poruku na Instagramu gdje ju je pozvao da se druže i slušaju njegov novi album. Mikaela je u vezi s poznatim tiktokerom Bryceom Hallom te je osudila repera zbog, kako tvrdi, neprimjerenog ponašanja. Istaknula je da je Kanye puno stariji od nje te da je oženjen.

Osim toga, zaposlenici tvrtke Yeezy, čiji je vlasnik Kanye West, tužili su repera i njegovog bivšeg suradnika Mila Yiannopoulosa. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Bianca je navodno slala "hardcore" seksualni sadržaj zaposlenicima nakon što je Kanye najavio pokretanje svog biznisa s filmovima za odrasle Yeezy Porn.