Bili su prijatelji
37

Bivša supruga Charlieja Sheena povezana sa smrću Matthewa Perryja, privodili je više puta

L. R.
Brooke Mueller (Foto: EPA-EFE)
Brooke Mueller (Foto: EPA-EFE)
Bivša supruga Charlieja Sheena, glumica Brooke Mueller je više puta bila u policijskoj postaji zbog povezanosti sa smrću Matthewa Perryja.
Kako piše In Touch, nakon što je policija Los Angelesa (LAPD) zajedno s Administracijom za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenula istragu o smrti glumca Matthewa Perryja, policajci su posjetili i dom 46-godišnje glumice.

Poznato je da Mueller nije bila kod kuće kada je policija stigla s nalogom za pretres, a izvor je naveo da je u to vrijeme vježbala u prirodi te da je pri povratku kući sarađivala s policajcima. Iako joj nisu stavili lisice niti je uhapsili, zaplijenili su joj mobitel i laptop, a poznato je i da je odmah angažovala advokate.

"Teško je reći ili tačno znati koja je njena uloga u Matthewovoj smrti, ali ona tvrdi da nije imala ništa s tim", navodi izvor.

Izvor je ranije također potvrdio da je Mueller upoznala Perryja na rehabilitaciji, ali nije poznato u kojem se periodu to dogodilo. Inače, Mueller je poznata po tome što je od 2008. do 2011. godine bila u braku Charliejem Sheenom, a s kojim ima blizance Boba i Maxa.

Ona je također bila na odvikavanju zbog svoje borbe sa zloupotrebom supstanci i mentalnim zdravstvenim problemima, zbog čega su njihova djeca više puta bila stavljena pod privremenu skrb kod njenih roditelja.