"Nemojte se vraćati"
31

Bizarna skupina prestravila gledatelje i žiri Supertalenta, Maja Šuput opsovala i počela trčati

I. S.
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Slovenska skupina Gozd strahov nastupila je u Supertalentu te preplašila žiri i publiku. Maja Šuput je u jednom trenutku opsovala i počela trčati.
"Mi smo vaša najstrašnija noćna mora. Živimo u slovenskim šumama, biramo duše po cijelom svijetu, dođite se igrati s nama ili ćemo mi doći do vas", izjavili su prije nastupa. Članovi ove skupine izašli su na scenu u kostimima i maskama, a onda se tik ispred žirija pojavila žena koja nalikuje vještici. Između ostalog je na stolu pukla balon u kojem su bili crvi.

"Da se odmah opravdam svojim gledateljima, ja izrazito psujem samo kad sam u strahu, što se vidi u svakoj emisiji kad me neko prepadne. Nemojte mi se više vraćati. Ne želim vas više vidjeti'", poručila im je Maja.

Martina Tomčić se složila s Majom. Navela kako je ovo bilo odvratno i nepotrebno i da ne zna koga ovo zabavlja. Davor Bilman im je rekao da ne razumije poentu.

Fabijan Pavao Medvešek je bio jedini član žirija kojem se ovaj nastup dopao pa im je dao svoj glas.

Podsjećamo, sinoć je na Supertalentu nastupio i 12-godišnji Adi Mrgan iz Čapljine koji je svojim glasovnim sposobnostima sve oduševio. Izveo je pjesmu "Ciganin sam, al' najlepši" Ljube Aličića.