Priredio joj iznenađenje
0

Božo Vrećo emotivnom objavom čestitao majci rođendan: Ja sam tu da joj radost donosim

N. O.
Božo Vrećo s majkom (Foto: Instagram)
Božo Vrećo s majkom (Foto: Instagram)
Božo Vrećo posljednjom objavom na svom Instagram profilu čestitao je svojoj majci 75. rođendan, otkrivši kako je odlučio iznenaditi tortom i cvijećem u šest sati ujutro - kako bi on bio prvo što će vidjeti kad se probudi.

Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke na svom Instagram profilu nerijetko dijeli fotografije koje bilježe trenutke iz njegovog privatnog života.

U tom duhu je objavio i posljednju fotografiju kojom je svojoj majki čestitao rođendan.

"Jutros sam poranio u šest i krenuo da je iznenadim i budem prvo što će ugledati kad se probudi", napisao je Božo u opisu objave.

Na fotografiji ljubi majku koja u ruci drži rođendansku tortu i šareni buket cvijeća.

"Zaplakala je od radosti i cijelo jutro se samo smiješi, takvi trenuci su zlata vrijedni, neprocjenjivi, a ja sam tu da joj samo radost donosim, činim i volim najjače", poručio je Vrećo.

Napisao je kako njegova majka puni 75. rođendan, a ranije je otkrio kako se Mila bori s karcinomom te je svoje pratitelje redovno obavještavao o njenom zdravstvenom stanju.

"Sretan 75 rodjendan, nazdravlje i na dug vijek majčice, srno voljena, volimo te i ne damo nikom nikom", poručio je Božo.

Pjevač je prije nekoliko dana objavio fotografije s majkom koju je posjetio za Božić te iskoristio priliku da svojim pratiteljima čestita ovaj praznik dok pozira u majčinom zagrljaju.