Tajna ceremonija
120

Britney Spears i Sam Asghari navodno će se danas vjenčati, na svadbu stižu odabrani ljudi

I. B.
Britney Spears i Sam Asghari upoznali su se 2016. godine (Foto: Twitter)
Britney Spears i Sam Asghari upoznali su se 2016. godine (Foto: Twitter)
Izgleda da je stigao dan kada će pjevačica Britney Spears i njen zaručnik Sam Asghari jedno drugom reći sudbonosno "da", a sve će se obilježiti na intimnoj ceremoniji sa odabranim ljudima, otkrio je izvor za TMZ.
Izvor je za spomenuti medij otkrio kako će se pjevačicino treće vjenčanje održati danas, a na intimnoj ceremoniji prisustvovati će svega 100 ljudi.

Iako još uvijek nisu poznati svi detalji vjenčanja za koje se navodi da je planirano mjesecima, navodi se kako će njemu svjedočiti i pjevačicin brat Bryan, dok to nije slučaj sa ostatkom njene porodice - njezinom majkom, ocem i sestrom Jamie Lynn.

Nije poznato ko pjevačicu ispratiti do oltara.

Inače, obožavatelji pjevačice već su ranije naslutili određene detalje. Pa tako, mnogi predviđaju kako se iza Britneyine posjete Donatelli Versace, krije vjenčanica sa potpisom ovog modnog giganta.

Sam i Britney upoznali su se 2016. godine na snimanju njenog spota "Slumber Party", a zaručili su se lani u septembru.

Proteklih godina, pjevačica nije skrivala da joj je partner velika podrška u svemu kroz šta prolazi, a otkako je dobila bitku za skrbništvo koju je nad njom i njenom imovinom imao njezin otac, par se ne odvaja.

Spears je bila jasna da se želi udati i osnovati svoju porodicu, a iako su ranije ove godine objavili kako čekaju bebu, naposlijetku su otkrili da su je, nažalost, izgubili.

"Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima", napisala je pjevačica tada.

Ovo će biti Samov prvi, a Britney treći brak. Pjevačica je prvi put rekla "da" Jasonu Alexanderu, a potom i Kevinu Federlineu.