Ceremonija u Los Angelesu
113

Britney Spears i Sam Ashgari podijelili prve fotografije s vjenčanja

N. O.
Vjenčanje Britney Spears i Sama Ashgarija (Foto: Twitter)
Britney Spears i Sam Asghari objavili su prve fotografije s intimne ceremonije njihovog vjenčanja koje se održalo u Los Angelesu.
Dan nakon što je potvrđeno da se par vjenčao u četvrtak uveče, pop zvijezda i model objavili su fotografije ceremonije i prijema.

Par se vjenčao pred oko 60 gostiju - uključujući poznate prijateljice pjevačice - Madonnu, Paris Hilton, Kathy Hilton i Drew Barrymore - u Los Angelesu.

Spears je nosila haljinu slavne modne kuće Versace i prošetala do oltara uz pjesmu Elvisa Presleya "Can't Help Falling in Love", navodi People.

Također, naveli su da je Britney bez pratnje došla do oltara, a da je u jednom trenutku zaplakala od sreće.

Pjevačica je tokom večeri zadržala isti izgled frizure i šminke, ali je tri puta mijenjala odjevnu kombinaciju. Tokom prijema, zaplesala je s Madonnom, ali i drugim slavnim gostima.

Vjenčanje je također obilježio incident s Britneyinim bivšim suprugom Jasonom Alexanderom koji je pokušao upasti na posjed i prekinuti ceremoniju.

Britneyin bivši suprug je dokumentirao svoju provalu uživo na Instagramu, stigavši unutar njenog vjenčanog šatora. Tu se obračunao s članovima osiguranja koji su ga uspjeli zadržati do dolaska policije.