Iznenadila fanove
59

Britney Spears objavila bizaran snimak u vjenčanici: Ponovo sam se vjenčala, sama sa sobom

D. V.
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram/Screenshot
Britney Spears podijelila je na svom Instagramu video u vjenčanici i poručila svojim fanovima da se ponovo vjenčala i to sama sa sobom.
Na videu je nosila bijelu vjenčanicu i veo te u opisu objave navela: "Ovo je dan kad sam se vjenčala sama sa sobom. Možda djeluje sramotno i glupo, ali mislim da je ovo najbolja stvar koju sam mogla uraditi."

Nakon ove objave postavila je i još jedan video u bijeloj haljini i napisala da putuje na Turks i Caicos, a ubrzo je isti video uklonila sa profila.

Britney Spears dosad je bila tri puta u braku. Sa Jasonom Alexanderom vjenčala se 2004. godine, a samo 55 sati nakon vjenčanja su poništili brak. U istoj godini sklopila je brak sa Kevinom Federlineom s kojim ima dvoje djece, a razveli su se nakon tri godine. Prethodne godine razvela se od Sama Asgharija s kojim se vjenčala 2022. godine.

Britney je aktivna na svom Instagram profilu gdje svakodnevno dijeli svoja razmišljanja sa pratiocima, a prethodnih dana govorila je i o poznatim ženskim ličnostima koje je inspirišu.

Podsjećamo, Britney je prošle godine objavila svoje memoare pod nazivom "Woman in me" koji su u prvoj sedmici od objavljivanja prodati u milion i sto hiljada primjeraka samo u SAD-u.

U memoarima je otkrila tamnu stranu slave i njenu istinu o 13 godina koje je provela pod skrbništvom porodice koja je sve odluke donosila umjesto nje. U svojim memoarima je iskazala zahvalnost pokretu "Free Britney" koji joj je omogućio da izađe iz agonije skrbništva i postane potpuno slobodna.