Posebna lista
28

Britney Spears otkrila ko su njene ženske simpatije: Sve je inspirišu

D. V.
Britney Spears (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Britney Spears (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Pjevačica Britney Spears otkrila je koje je ženske poznate ličnosti inspirišu.

Ona je putem svog Instagrama otkrila da se među njima, između ostalog, našle Pamela Anderson, Selena Gomez i Kendall Jenner.

"Među ženama koje me inspirišu je prije svega Pamela Anderson koja se čini jako dragom. Natalie Portman mi je najkul osoba ikad. Upoznale smo se u New Yorku i imale istu majicu. Također bih voljela biti luckasta poput Camille Cabello koja je toliko lijepa i slatka", navela je.

Britney je spomenula i Kendall za koju je rekla da je posebno lijepa, a Selenu Gomez opisala je "apsolutno prekrasnom".

Njena lista ženskih osoba koje su joj simpatične stigla je u periodu dok piše svoj roman i uči o sebi. Kako kaže, razmišljala je o njenim ženskim prijateljstvima kojih nije mnogo i nedostaje joj biti "luckasta" sa svojim prijateljicama.

Podsjećamo, Britney je prošle godine objavila svoje memoare pod nazivom "Woman in me" koji su u prvoj sedmici od objavljivanja prodati u milion i sto hiljada primjeraka samo u SAD-u. U memoarima ona je otkrila tamnu stranu slave i njenu istinu o 13 godina koje je provela pod skrbništvom porodice koja je sve odluke donosila umjesto nje.

Također, spomenula je teške trenutke iz svog života, poput abortusa koji je doživjela tokom veze sa Justinom Timberlakeom, a prisjetila se i trenutka kada je obrijala svoju glavu. U svojim memoarima je iskazala zahvalnost pokretu "Free Britney" koji joj je omogućio da izađe iz agonije skrbništva i postane potpuno slobodna.