Mišići u prvom planu
361

Bugarska princeza Kalina se nakon dugo vremena pojavila u javnosti i svi pričaju o njenom izgledu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Bugarska princeza Kalina nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, a prisustvovala je sahrani u Sofiji. Ubrzo po objavi fotografija s ovog događaja, na društvenim mrežama ona je postala glavna tema razgovora.

Princeza Kalina je jedina kćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972. godine, kao njihovo peto dijete. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a poznato je da je udata za Kitina Munoza, španskog moreplovca i istraživača.

Upravo je u pratnji supruga i sina Simeona Hassana Munoza stigla na sahranu u Sofiju, a njen izgled privukao je pažnju mnogih na mrežama.

Prije svega, u Bugarskoj su je kritikovali zbog neadekvatnog odijevanja za sahranu, dok su na mrežama svi komentarisali njene mišićave ruke.

Princeza se ranije se bavila sportom, a priznala je i da se posvećuje treningu s tegovima, kao i da brine o zdravlju svog tijela kroz zahtjevne rutine treninga.

Još jedna stvar koja je sve zaintrigirala je njen nos. Dok mnogi smatraju da je posljedica plastičnih operacija - to nije slučaj.

Kalina je doživjela lakšu ozljedu kada je polomila zube, a tokom liječenja došlo je do infekcije u vilici pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije. To je rezultiralo današnjim izgledom njenog nosa.