Uznemirena i potresena
2

Cardi B prijavili za zlostavljanje djece, ona burno odreagovala: Tražit ću pravdu

D. V.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Reperica Cardi B našla se u neugodnoj situaciji jer je nepoznata osoba prijavila da su njena djeca u opasnosti, što je rezultiralo dolaskom policije i radnika iz centra za socijalni rad u njen dom.
Cardi je u tim trenucima bila u bolnici zbog zdravstvenih problema, a u Instagram liveu se oglasila navodeći da je jako ljuta.

"Trenutno jedva dišem, ali moram reći da je ovo prešlo sve granice. Kada neko dira moju djecu, to više nije šala", poručila je.

Ona je navela da je za sada nepoznata osoba nazvala centar za socijalni rad i optužila je za zlostavljanje djece što je apsolutna laž.

Cardi je u liveu navela da se nekoliko dana nalazi u bolnici i da je ovo što se dogodilo dodatno uznemirilo. Reperica tvrdi i da su ona i njena porodica jedini Afroamerikanci u naselju što čini još veći problem cjelokupnoj situaciji.

"Tužit ću centar za socijalni rad jer su došli zbog lažnog poziva, a osobu koja je ovo uradila ću također tužiti", kazala je.

Cardi B se i u augustu ove godine našla na meti kritika jer se osam dana nakon porođaja vratila svojoj fitness rutini.

Govoreći o trenutim dešavanjima Cardi je pojasnila da se njen bivši suprug i ona jako dobro brinu o svojoj djeci i navela da posebno ulaže novac u njihovo obrazovanje i sretno djetinjstvo.

"Školarina za moju kćerku je 45.000 dolara godišnje, a dadilju za bebu plaćam 700 dolara dnevno", kazala je.

Cardi je navela da na djecu troši više novca nego na sebe i da će ova situacija u koju je dovedena sigurno imati pravne posljedice za onog ko joj je to i uradio.