Nastupila unatoč bolesti
189

Celine Dion nakon performansa na OI: Sretna sam zbog povratka u jedan od svojih najdražih gradova

L. R.
Celine Dion (Screenshot/Youtube)
Celine Dion (Screenshot/Youtube)
Muzička diva Celine Dion oglasila se nakon nastupa na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara koja je održala sinoć u Parizu.

Naime, pjevačica je nakon četiri godine pauze zbog rijetkog poremećaja, javno nastupila na Eiffelovom tornju gdje je izvela pjesmu "Hymne A L'Amour". Nakon izvedbe odlučila se oglasiti i putem svog Instagram profila gdje je navela da joj je bila čast nastupati.

"Počašćena sam što sam nastupila večeras za ceremoniju otvaranja Pariza 2024 i veoma sam radosna što sam se vratila u jedan od svojih najdražih gradova! Najviše od svega, tako sam sretna što slavim uz ove nevjerovatne sportaše sa svim njihovim pričama o žrtvi i odlučnosti, boli i ustrajnosti", navela je Dion na početku svoje objave.

"Svi ste bili toliko usredotočeni na svoj san i bez obzira na to hoćete li kući odnijeti medalju, nadam se da to što ste ovdje znači da vam se san ostvario! Svi biste trebali biti tako ponosni, znamo koliko ste naporno radili da budete najbolji od najboljih. Ostanite fokusirani i nastavite, moje srce je s vama", poručila je.

Iako boluje od sindroma ukočene osobe zbog kojeg je morala prekinuti muzičku karijeru, Celine Dion je prihvatila izazov da nastupi na ceremoniji otvaranja OI i time pokazala svoju želju i snagu u borbi s bolešću. Ona je pjevala na kraju ceremonije, a mnogi smatraju da je upravo njen nastup najbolji dio ceremonije.