Mnogo će im nedostajati
18

Članovi One Directiona oglasili se nakon smrti Liama Paynea: U potpunosti smo shrvani

L. R.
One Direction (Foto: EPA-EFE)
One Direction (Foto: EPA-EFE)
Nakon smrti pjevača Liama Paynea, članovi nekadašnjeg britanskog benda One Direction su se u zajedničkoj objavi.

Naime, nakon što je vijest o smrti 31-godišnjeg pjevača jučer šokirala sve koji su ga poznavali, članovi nekadašnjeg boy benda s kojima se Liam Payne proslavio, oprostili su se u zajedničkoj objavi putem Instagrama.

"U potpunosti smo shrvani viješću o Liamovoj smrti. S vremenom, kada budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak našeg brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom porodicom prijateljima i fanovima koji su ga, poput nas, voljeli. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame", napisali su.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjećamo, Liam Payne tragično je preminuo nakon pada s balkona hotela u Argentini. Šef hitne službe u Buenos Airesu otkrio je da je pjevač preminuo zbog višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje.

Britanski pjevač stekao je svjetsku slavu kao dio petočlanog dječačkog benda One Direction, kojeg su zajedno s njim činili i Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan i Louis Tomlinson. Payne je prvi put bio na audiciji za "The X Factor" 2008. godine sa 14 godina.