Snimljeni zajedno
6

Cruz Beckham je u vezi s deset godina starijom brazilskom pjevačicom

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sin bivšeg engleskog nogometaša Davida Beckhama Cruz Beckham ponovno je zaljubljen i to u brazilsku pjevačicu Jackie Apostel koja je deset godina starija od njega.

Vezu su započeli u junu ove godine, a par je nedavno viđen zajedno na Paris Fashion Weeku, gdje su se pridružili cijeloj Beckhamovoj porodici.

Prema informacijama Daily Maila, Cruz i Jackie uživaju u svom zajedničkom vremenu, a posebno su se istaknuli na reviji Victorije Beckham, gdje je Jackie nosila jedan od njenih kreacija.

Pjevačica se sljedećeg mjeseca priprema proslaviti svoj 29. rođendan, a već je nekoliko puta viđena s porodicom Beckham tokom sedmice mode.

Nakon revije, Jackie je na svom Instagramu podijelila svoje oduševljenje, napisavši: "Jedna od najljepših revija i najljepših haljina. Svaka čast Victoriji Beckham."

Cruz se inače posvetio muzici, a nedavno je u intervjuu za časopis i podijelio svoje planove za karijeru.

"Muzika me ispunjava - volim je slušati, pisati i svirati različite instrumente. Trenutno se trudim što više pisati i snimati. Fokusiram se na svoja iskustva i situacije koje sam proživio, jer mislim da to zaslužuje biti zabilježeno," rekao je.