Često ga posjećuje
35

Demi Moore otkrila šta se događa s Bruceom Willisom: On je u stabilnom položaju

L. R.
Bruce Willis i Demi Moore (Foto: Shutterstock)
Bruce Willis i Demi Moore (Foto: Shutterstock)
Glumica Demi Moore nedavno je podijelila novosti o stanju njenog bivšeg supruga Brucea Willisa.
Ona se u petak pojavila u "The Drew Barrymore Show", gdje se u razgovoru s Drew Barrymore prisjetila snimanja filma "Charliejevih anđela" iz 2003. godine, a onda su razgovarale i o Bruceu Willisu, koji se također kratko pojavio u tom filmu.

"Kada smo radili 'Charliejeve anđele', Bruce je došao i odglumio na početku filma. Morali smo raditi s njim", prisjetila se Barrymore.

Tom prilikom Barrymore je upitala Demi Moore kako je glumac sada obzirom da ima afaziju. Moore je tom prilikom kratko otkrila šta se događa s njenim bivšim suprugom.

"S obzirom na date okolnosti, on je u stabilnom položaju", otkrila je.

S tim u vezi, otkrila je i kako savjetuje djecu da se nose s njegovim stanjem.

"Ono što kažem svojoj djeci je da ljude upoznate tamo gdje jesu. Ne držite se toga ko su oni bili ili što želite da budu, nego ko su oni u ovom trenutku. Iza toga postoji takva ljepota i radost i ljubav", navela je.

Podsjećamo, Willis i Moore bili su u braku od od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju kćeri Rumer (36), Scout (33) i Talullah (30). Nakon razvoda, ostali su u kontaktu, a Moore je čak prisustvovala i njegovom vjenčanju s Emmom Heming te ih često posjećuje otkako je glumcu dijagnosticirana bolest.

Inače, porodica 69-godišnjeg glumca je u martu 2022. godine objavila da glumac zbog zdravstvenog stanja neće više snimati. Afazija, stanje od kojeg boluje slavni glumac utječe na kognitivne funkcije kao što su sposobnost govora, pisanja i razumijevanja, a uglavnom se javlja nakon povrede glave ili moždanog udara.