Uništavao stvari u sobi
22

Detalji poziva policiji zbog Liama Paynea: Imamo gosta koji se drogira, bojimo se da nešto ne učini

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Navode TMZ-a da se Liam Payne čudno ponašao prije smrti potvrđuju objavljeni detalji poziva policiji osoblja hotela. Naime, prema transkriptu razgovora osoblje je bilo zabrinuto jer je uništavao stvari u sobi te su strahovali da bi nešto mogao učiniti.
Britanski mediji objavili su detalje poziva policiji koje je menadžer hotela u Buenos Airesu uputio tražeći hitnu pomoć uoči tragične smrti pjevača Liama ​​Paynea.

Šef recepcije hotela Casa Sur dva puta je nazvao policiju, rekavši operateru u prvom pozivu: "Imamo gosta koji se drogirao i uništava sve u svojoj sobi. Treba nam neko da dođe".

Javio se nakon što je linija prekinuta, ponavljajući svoj zahtjev te je kazao: "Ne znam da li je život gosta u opasnosti".

"Soba ima balkon i bojimo se da bi mogao nešto učinit", nekoliko sekundi kasnije, zaposlenik hotela, koji se identificirao samo pod imenom Esteban, dodao je: "Samo pošaljite hitnu pomoć, samo hitnu pomoć".

Podsjetimo, vijest o smrti britanske pop zvijezde šokirala je svijet jutros. Navedeno je da je pronađen mrtav ispred hotela, nakon pada s trećeg sprata.

Prema riječima svjedoka za TMZ, incident se dogodio nešto nakon 17 sati po lokalnom vremenu.