Sreo ih u Minhenu
1.7k

Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju: Prišao im Vin Diesel

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Lejla iz BiH, na društvenim mrežama pohvalila se iznenađenjem koje je njoj i njenom partneru priredio niko drugi do Vin Diesel i to tokom fotografisanja na vjenčanju.

Lejla se udala za njemačkog glumca Mathiasa Hohna, a na TikToku se pohvalila da im se tokom fotografisanja u Minhenu priključio holivudski glumac Vin Diesel. Kako trenutno putuje po Evropi, za vikend je bio u Minhenu.

Lejla je za Bild otkrila da je naišao pored njih dok su se fotografisali i nije mogao odoljeti, a da im ne priđe.

Video koji je podijeljen na TikToku, a koji je prikupio više od 4 miliona pregleda, prikazuje fotografije zagrljenog para i dok poziraju u kabrioletu prije nego što Diesel, izađe iz njegovog auta da se rukuje.

"Odjednom je automobil stao i izašlo je član osiguranja. Prišao nam je i rekao na engleskom: 'Imam nekoga ko želi da vam čestita na vjenčanju'", prisjetila se Lejla za Bild.

Ona je dalje opisala to iskustvo kao "nevjerovatno", rekavši: "Nismo mogli da vjerujemo u tom trenutku jer se desilo tako iznenada dok smo se fotografisali, ali naravno da smo bili više nego sretni, kakva je to sudbina da se našao tačno tamo gdje smo bili na dan našeg vjenčanja".